שתי תלבושות מתוך המופע "אנאפאזה" של להקת מחול בת שבע
ישראל, 1993
מעצבת התלבושת: רקפת לוי
מכנסיים: כותנה ואריג סינטטי
בגד גוף: בדים סינתטיים, רגליות עור ושרוכים סינתטיים
באדיבות להקת מחול בת שבע
חייב לדעת
הרכב הבד של המכנסיים המוצגים הוא כותנה ואריג סינטטי בגד גוף: בדים סינתטיים, רגליות עור ושרוכים סינתטיים
רקפת לוי, מעצבת תפאורה ותלבושות לאופרה, מחול, קולנוע וטלוויזיה, עיצבה את התלבושות להופעה אנאפאזה, עבור להקת בת שבע. עבדה בשיתוף פעולה הדוק עם אוהד נהרין, רקדן וכוריאוגרף הלהקה.
בת שבע להקת מחול ישראלית, הוקמה בשנת 1964 על ידי הברונית בת שבע דה רוטשילד ועל ידי הכוריאוגראפית האמריקאית מרתה גרהאם. החל משנת 1990 מונה אוהד נהרין למנהל האומנותי של הלהקה ובאותה שנה הקים את אנסמבל בת-שבע – הלהקה הצעירה. לצד עבודתו ככוריאוגרף, פיתח נהרין את גאגא- שפת תנועה חדשנית, המהווה את שיטת האימון היומיומית של רקדני בת-שבע והתפשטה ברחבי העולם בקרב קהילת הרקדנים והציבור הרחב כאחד.
מידע נוסף
אוהד נהרין הוא זוכה פרס ישראל לשנת 2005 וחתן פרס א.מ.ת לשנת 2009 ומפתח שפת תנועה- גאגא. אנאפאזה הועלתה בטקס הפתיחה לפסטיבל ישראל במאי 1993. הבכורה העולמית של אנאפאזה עלתה בדצמבר 93, במלאת 30 שנה להיווסדה של להקת בת-שבע מאז ועד היום, למעלה מ-350,000 צפו בה בישראל ועל פני כל חמש היבשות. בחודש אוקטובר 2002 עלתה אנאפאזה כחזיון מדברי בפני 5,000 צופים בפארק תמנע, לרגלי עמודי שלמה, הצלחה שגררה אחריה הופעות נוספות בשם פאזה מורגנה במקומות נוספים בעולם. על סדרת מופעים זו הוענק לאוהד נהרין פרס בסי היוקרת. רקפת לוי עיצבה למעלה מ -250 הפקות בארץ ובעולם. לימדה והרצתה במוסדות שונים כמו בית הספר לתיאטרון חזותי, בית הספר לקולנוע סם שפיגל ובאקדמיה לאמנות בבצלאל, ועמדה בראש התוכנית לעיצוב תלבושות במכללת שנקר לאמנויות. היא הקימה בית ספר משלה לעיצוב לאמנויות הבמה, הנתמכת על ידי משרד החינוך הישראלי, עם אמנים ישראלים עטורי שבחים המעבירים שיעורים וסדנאות, ומשתפים פעולה עם תיאטראות ישראליים, חברות מחול ואופרה ישראלית בעלי שם, כדי לספק חוויה מעשית והתלמדות לתלמידיה. זכתה בפרסים רבים, ביניהם פרס אופיר ופרס התיאטרון הישראלי.